Och på den sjätte dagen...



..samlas man förslagsvis på Solde kring lunch i vanlig ordning, cyklar lite, äter kanske en bit pizza eller medhavd matsäck (jag lägger min röst på pannkakor), och sticker hem till Christofer vid 16 för att bråka om vad som ska vara med på utställningen. Ta med bilder, sönderskiddade däck, glada minnen, och inte minst den där stoltheten som gick sönder första gången du fumlade med clipsen och slog i backen mitt i en korsning!

6 kommentarer:

jens.rasmus sa...

dyker upp mellan tolv o ett. ses!

Martin B sa...

Jag är nyss hemkommen från Thailand och är allmänt jetlaggad men ska försöka rota fram lite bra bilder och annat. Är med hund imorgon så jag sluter nog upp hos Christofer.

JP sa...

hah... skönt att höra att man inte är ensam om pedalfummelsfall i korsning. Skammen svider än.

Jon sa...

Jag har förresten tagit mig friheten att lägga till lite fler potentiella checkpoints på kartan. För att inte skapa någon förvirring så är mina förslag markerade med rött. Kolla in dessa så kan vi kanske dra en repa å checka dom i morgon efter kaffet.

Simon Busk sa...

tjena vänner! här sitter jag i köpenhamn solen skiner och jag vill till malmö. På grund av omständigheter så kommer jag inte över den här helgen. Det är skit och känns trist, ännu mer trist känns det att jag bangar i sista sekunden. Dåligt av mig och det kommer inte att upprepas. I helgen ska jag sitta hemma och skämmas.

Jon sa...

Simon!
Om omständigheterna är ekonomiska så kan vi säkert skramla till din biljett.
Om så inte är fallet så kan du väl skicka bilderna du skulle vilja ha med till någons mail så vi får ännu mer att välja på...