Alleycatt i det mörka nordvest


Nå pistarder, i Köpenhamn finns ett beryktat kvarter vid namn nordvest. Det är gigantiskt "backigt", "ghetto" och i mångas ögon trist. Jumbo från TBS håller alleycat i TBS gamla lokaler på fredag, det är monopol/dricka öl tema. Jag är sjukt sugen på att ställa upp, kruxet är bara att man ska köra i par. Någon som är sugen på att cykla brevid en buske på lördag?

17 kommentarer:

Snarkus sa...

Jag är fan sugen alltså, men jag vet inte om jag hinner från jobb etc.. Coffeecollective har avsmakning av nya etiopiska kaffen samma dag, så en köppe-tur hade varit fina fisken.

Snarkus sa...

Jag har precis suttit i möte och bara bara bara tänkt på att cykla. Jag är megapå, ordnar så att jag hinner över.

Simon Busk sa...

fan vad gött snarken! kaffe och katt blir toppen!

Snarkus sa...

Vilken tid är anmälning respektive start? Jag kan inte se bilder från fixie-king.dk på jobb för enligt smartfiltret är det en spam-domän :..-(

Simon Busk sa...

det börjar klockan 18.00, så vi kan väl gissa med att 17.40 är en bra tid att dyka upp. Katten tar slut klockan 20.00 och sen är det chili con carne & öl hemma hos jumbo!

Snarkus sa...

Ok, då blir det att ta med hojen och ombyte till jobb och dra direkt till köpenhamnståget när jag slutar. Men fan vad fett det kommer bli!

Simon Busk sa...

yes kommer att bli svingrymt! jag ska ta mig en liten tur på fem mil idag och några mil på fredag morgon för att värma upp! Räkna med mycket öldrickande och snabb cykling i ghettot!

Johannes sa...

Vad säger ni om ikväll? Jag kan tänka mig att dra innercity rundan igen, vi blev ju bara tre som körde den hela vägen. Eller någon annan som har en runda? Kanske lite sprint tävling a´la göteborg?

Jon sa...

Jon jobbar...

Christofer sa...

christofer är sjuk...

oldini sa...

Jag jobbar men är gärna med om det blir öl/tricksande efteråt!

jens.rasmus sa...

jens kanske måste jobba med...vet mer vid sex sju dock. vet att jp skulle komma ikvæll..

Snarkus sa...

Kanske inte blir fler än förra gången vi körde rundan...

Mr.J sa...

Johan cyklar gärna innercity

Snarkus sa...

Hoppsan, nu ar det jag som tar fel pa datum! Jag trodde mig sett tidigare att katten skulle vara imorgon fredag, men lordag ar det visst! Da slipper jag stressa fran jobb iaf, fast stressen hem till fest i Malmo blir densamma :D

joakimR sa...

jag och jojje kommer också ikväll till innercityn!

Jon sa...

Hur gick det på katten?
Vilka var uppgifterna?

Berätta allt!