Cannondale


Precis kommit hem från den här skönheten i min verkstad. Har kollat över tubdäcken kännt lite på inställningarna på sadeln och mest bara blivit galet sugen på att cykla långt. Dura-ace komponenter på hela cykeln och ramen är en Cannondale 2.8 serien. Så nu jävlar får solde se upp till våren. Sticker till bristol imorgon så jag hinner inte riktigt provcylka men när jag kommer hem.......

10 kommentarer:

Simon Busk sa...

ser helt jävla underbart ut! Antar att man kommer vara helt sist på öresund-runt turen vi tar den första vårdagen. Nu när både jon och snarken har skaffat sig växlade monster... Ha det gött i bristol, hälsa frugan osv.. DIN VÄXLADE JÄVEL!

d.k.b.e.1.9.8.3 sa...

Fantastiskt... jag gilalr ramen skarpt. Ha det bra i Bristol. Jag har ett litet framtida projekt på G och det är att bygga ett bakhjul på ett ENO nav. Skulle behöva lite stöd när den dagen kommer då jag alldrig har byggt några hjul.

Ses på torsdag.

Snarkus sa...

Jäklar vad grym! Cannondale - master of ugly dropouts! Det här kommer bli sjukt fett.

Johannes sa...

Tänkte faktiskt på dropoutsen, haha helt sjukt. Annars verkar allt smooth som satan, gläder mig faktiskt till att ligga på bromsen och tok växla. A new era has begun, dags att beställa tempodräkt eller iallafall pista ställ.

Dan Stenqvist sa...

Jag skiter på mig.

Anonym sa...

Fett johannes!

spana in http://www.svenssonmagazine.com/
lussekatten och pista malmö får lite uppmärksamhet!

Ha det grymt i Bristol!

/Christofer

Jon sa...

"master of ugly dropouts" haha!

Fan det här blir fett gubbar.
Vi får ta någon kväll och börja designa teamstället inför 2009. Inte bara en futtig jersey, utan bib:s, keps, handskar, strumpor, skoöverdrag, vattenflaskor... You name it...

Snarkus sa...

Hel teamdrakt ar jag helt efterblivet peppad pa!

Johannes sa...

Ja naesta ar kommer solde fa det hart. Och det ska fixas en varklasssiker. Helsingborg-ystad-malmoe.

Jon sa...

Haha, du är sinnessjuk karl!