Det blev inte så mycket gjort..



Nästa gång vi ska ha planeringsmöte så får vi ta det någon stans där det inte finns 4 plattor starköl...

12 kommentarer:

Snarkus sa...

HE HE HE

Aron sa...

HA HA! klockrent Jon! vad snyggt gjort. Av allihoppa. Det var riktigt mysigt, tack ska ni ha. Det var bra att man kunde ta en avstickare och komma tillbaka senare för att inte lägga näsan i blöt. Sjätte december kommer bli en dundersmäll och då är det väl rimligt att börja så här. Planeringsmötet förklarades öppet.. och sen? Ska bli spännande att se. Det kändes skönt att lägga tillbaka störtkrukan på hyllan hemma och veta att den fått smaka på vädret hos er. Det behövdes, tack för den här gången - ses snart igen!

Christofer sa...

Hett Jon!

vi får byta namn till "pilsner malmö" istället.

Simon Busk sa...

såg sjukt trevligt ut! om ni undrar vad jag gjorde så höll jag mig hemma för att inte bli förkyld, dock så tog jag och johannes på GZA konsert igår. Idag sitter jag och snörvlar, nyser och halsen känns som om den har varit på date med en rasp. Smart busken! Hur som helst så verkade det vara en sjukt trevlig tillställning, bra team-building!!!!

Jon sa...

Vi måste seriöst ta ett nytt möte. Det enda vi fick gjort var ju att visa bilder för varandra och komma på mer och mer idiotiska checkpoints...

Jon sa...

Btw. Christofer hade du tomma super-8 "rullar"? Fick filmerna idag men kan inte se på dom...

Christofer sa...

Jon: ska se om jag hittar dem i någon mörk låda, skickar dig ett sms sen.

Martin B sa...

Nja, jag tycker nog att två checkpoints-idéer var bra nog. Jag och Christofer snackade vidare om den ena idag. Vi kan ta mitt vardagsrum nästa gång. Kanske en söndag med våfflor och kaffe?

Anonym sa...

Det låter sunt Martin, ska vi säga nu på söndag?

vi kan använda jons kvarglömda glögg för att spetsa kaffet. Så att iaf möjligheten att klanta till allt finns kvar.

/Christofer

Jon sa...

Söndag låter finfint!
Jag föreslår att alla väljer sina absoluta favoriter REDIGERAR dom så att dom ser ut som man vill ha dom, i så stor size som möjligt. Så att vi bara behöver samla ihop skiten å skicka dom till print.

Martin B sa...

Bra tänkt Jon! söndag låter bra, jag kommer vara bakis as hell men det får gå. Jag har en flaska isländsk svarta döden-sprit... Ska vi säga kl. 16.00 hos mig?

Christofer sa...

det spikar vi!