Ravanello!



















Så har den jäveln äntligen kommit. Har bara satt över allt från campagnolon till att börja med. Ska ha helt nya hjul så campa gold typ blir den samma cykel som alltid bara utan campa cranket. Ravan är 56 seat tube och 55 top tube känns bra men inte riktigt van ännu med track ram. Ska ut strax och bekanta mig med wannabee italienaren från japan.

7 kommentarer:

Snarkus sa...

Den såg riktigt fet ut!

Jon sa...

Gôtt mos!
Stilig som fan. Klassisk look.
Välkommen till Pisto-klubben!

Martin B sa...

Nice! Välkommen till toeoverlap-klubben!

Aron sa...

Vilken Läckerhet! Vad är det för någonting i "O:et" är det en diamant? Tjusigt Johannes. Vill passa på att hälsa så mycket till hela Pista-klubben! (det inkluderar Simon Busk) har varit utan tillgång till Internet och haft en rätt elak halsböld tidigare men är nu "back on track" Bifogar en "sommarhälsning" från Årstaviken samma dag som erat bingo-race -> http://img219.imageshack.us/my.php?image=dsc01700do2.jpg I skrivande stund regnar det här, hoppas ni har gött väder. Johannes! kör hårt. Det gäller alla.

Aron sa...

P.S Häng tajt för att veta när jag skickar upp min cykelblogg på nätet, det är på gång. Jag hör av mig d.s

Christofer sa...

Det blev ju skitbra!

Johannes sa...

Fan den kändes verkligen super nice, knappt med i overlaps klubben har ca 6mm bara. Erik och jag var en runda på lidl när regnet började. Den raka framgaffeln kändes verkligen när man cyklade baklänges. Vevlagerhuset är cinelli kom jag också på att jag inte nämnt.