Torsdagsrundan 23/10


Jag har tagit mig friheten att lägga rundan inför morgondagen.
Har varit ute och rekat och drog på mig en snake bite.
Jag ska till jobbet strax så kartan kommer upp senare i kväll.
Väl mött.

9 kommentarer:

Simon Busk sa...

Jag drog en snakebite imorse precis utanför jobbet, lagade den punkan på luchen. På vägen hem kommer snakebite nr 2 (vad jag tror) byter slangjävel och börjar cykla. SNAKEBITE NUMMER TRE hände sedan precis utan för sögreni cyklar, hans multipump hjälpte mig att inse att DET SATT EN JÄVLA GLASBIT I DÄCKET! mitt gatorskin där bak var tunnt som fnöske. Får skicka frugan till TBS för att köpa nytt imorgon!

Simon Busk sa...

ps. glömde att säga, jag medverkar på rundan nästa vecka ds.

Aron sa...

Jag kommer gärna och cyklar den 6e (om två veckor) om någon har extra cykel att låna! Lysen och hjälm m.m kan jag greja själv. Kan glatt meddela att jag kommer till skåne onsdag den 5e nov. och vänder hem på söndagen. Det vore kul att se er! om inte för en cykeltur så kanske för en kaffe eller dyl. Har funderat vad jag ska göra till våren. Tänker söka studier i framtiden men eftersom jag är trött på att jobbpendla till Stockholm kan man likagärna bo och arbeta någonannanstans - om bostad och arbete finns. Så nu är jag och min tjej i farten med att söka det i Malmö! Om ni har tips ang. jobb eller boende - holla! särskilt duktiga är vi på jobb i det offentliga. Hoppas att vi ses om två veckor!!

Aron sa...

Din story lät ju kul Simon! tur i oturen att du nyss skaffat tre slangar då. Var det dom som gick åt? Tråkigt! Förr eller senare. Nu vet ju vi andra vad man ska se upp för. Hoppas turen blir skoj imorgon. Kör hårt!

Mr.J sa...

Nice bild Jon

Martin B sa...

Fan vad roligt Aron! Mycket bra val av stad... Och äntligen kan du bli en fullvärdig medlem av Pista Malmø! Jag lovar att hålla utkik efter jobb och lägenhet. Om Christofer inte längre behöver mitt bakhjul får du gärna låna retaard-hojen

Johannes sa...

Peppande bild jon. Själv jobbar jag imorgon men försöker komma till ölen. ringer från tåget.

Christofer sa...

Gott Aron! Jag tror att du skulle kunna bli en utmärkt byråkrat inom någon bortglömd kommunal förvaltning. Mina hjul är förhoppningsvis färdiga nästa vecka, så ditt hjul är snart tillbaka Martin!

Aron sa...

Wow! Vad häftigt att man får låna ditt Retaard-åk Martin! fränt. Det ska bli kul att hälsa på. Och det vore förstås fett om planen gick i lås om att kunna flytta ner och bli äkta Malmö Pistard. Om man vill nå mig angående något som hör till det skriv gärna på pannkakspojken@hotmail.com . Nu på kvällskvisten har jag uppdaterat bloggen med inlägg! check it out.