Styr den opp!

Roligt med nya folk på rundorna på torsdagarna, men det betyder också att det är dags att styra upp torsdags rundorna, det har varit dåligt på den senaste tiden med seriösa rundor. Alla som vill lägga runda kan ju posta datum på vilken tordag dom vill ha. (Och alla som kommer på torsdagarna vill ju lägga runda....) Min japan ram landade i stockholm igår morse, så nu jävlar. Blir nog att slänga över allt från campan och prov cykla den på torsdag.

7 kommentarer:

Martin B sa...

Tycker också det är fan så mycket roligare att cykla med lagda rundor. Det smidigaste kanske är att göra ett rullande schema där alla som vill lägga rundor står med. Jag kan lägga till den sedan permanent i vänstermenyn på bloggen. Jag är såklart med!

Martin B sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
jens.rasmus sa...

skitbra idé! det blir bäst m planering om man ska hinna med barnen, hunden, frugan och bilen... förlåt -cykeln.
ses tor!

Jon sa...

Bild på Ravanellon bitte!

Simon Busk sa...

jag anmäler mig frivilligt till att lägga en runda per månad, första eller sista torsdag per månad passar mig bra!

För övrigt så blir det ju malme i helgen för mig. Räknar med att vara i stan runt 15.00 tiden, någon mer än jon som är sugen på att cykla runt inne i stan och "kolla upp grejer"?

oldini sa...

Då jag inte varit med i någon tidigare planeringsfas så vet jag inte riktigt vad för grejer ni skulle kolla upp... Dock är jag riktigt sugen på att cykla lite till helgen! Måste inviga mitt nya biltema-styre som skall kapas till imorgon!

Johannes sa...

Har kollat jävligt mycket runt stan efter apparater och den finns fanimej över allt. Har hittat ett par riktigt bra, som är det bara ta en cykelkarta från stationens turist info och cykla runt o sätta kryss