Torsdag var är peppet?
























Torsdag igen men var fan är peppet? Jag är sjukt sugen har ingen runda men kommer cykla, kanske prova med parkerings automats katten? Eller så drar vi någon klassiker. Vad säger ni pistarder? Simon har du hittat något rör till poloklubbor? Jag har golfklubbor vi kan göra om. Har bara inte cyklat sedan retaarden och är så sugen på lite jävla asfalt istället för grus (inget illa menat kcr).

14 kommentarer:

Jon sa...

Peppen är på topp! Men jag skulle kunna tänka mig att köra vid 20. Simon har flaggat för planeringsmöte efter turen. Ny katt på G?

Johannes sa...

Helt klart på kl 20. Kommer busken över ikväll, fan vad trevligt.

Snarkus sa...

Jag är peppad till tänderna! 20 blir skitbra.

Simon Busk sa...

Vi håller på att renovera taket i vårat hus här på nörrebro och jag har fått ett gäng plaströr som verkar passa bra. Evt lite större än dom som som användes i göteborg. Fungerar inte dom rören så har jag en vvs-man runt hörnet och silvan bygg på trevligt cykelavstånd! Klockan 20 kör vi, jag har ingen möjlighet att lägga upp en runda men jag kan tänka mig lite "cykla runt i stan" och sluta med "skidda/öva på att cykla baklänges"

planeringsmöte skall avhållas, jag ska tillbaks till köpenhamn efter rundan så jag tänker mig att vi cyklar till en hyfsat trevlig och människovänlig bar i närheten av möllevången där vi slår oss ner, dricker en vete-öl och sedan styr upp planer för hur pista malmö skall svara på alla förfrågningar om att arrangera något här nere i södern! Idéerna är mågna, behovet av uppstyrning är stort!

Johannes sa...

Simon hämta cog på trackbikeshop om du hinner.

Snarkus sa...

Det brukar ju komma in önskemål om att vi ska slåss också, om vi möter upp redan 20 kanske vi hinner med det den här gången!

Mr.J sa...

Tar med ett extra par spikskor i storlek 43.

Snarkus sa...

Spikskor och plattisar - nästan lika bra som SPD!

Snarkus sa...

Grabbar, jag kommer vara tvungen att stanna ganska länge på jobb och vet fan om jag kommer hinna i tid. Hör av mig senare iaf!

Johannes sa...

Har varit ute och värmt upp lite, vägarna verkar fina idag. är lite sugen på en landsvägs/kvarnbybacken/mattiasrundan/oxie runda.

Jon sa...

Så du blev biten av backdjävulen ute i de Västgötska skogarna?

Johannes sa...

Fan jag tror nog det. Men fyfan vad tungtrampat det kändes. Vill bara att den nya ramen ska komma. campan börjar kännas tung. Men allt handlar ju om ben som vi alla har förstått efter retaarden. Bara bita ihop och trampa på.

Anonym sa...

Ikväll går även min första runda med berlin-pista människorna av stapeln. Mkt spänd på vad det blir för folk och om man är helt utklassad eller ej.

Mer info och bilder kommer!

/gustaf

Anonym sa...

Ny häromkring (fastän jag ursprungligen kommer från skåne). Jag hade tänkt att ansluta mig till dagens körning, efter flera torsdagar av hinder och förkylning. Men nu såg jag att det var kl 8... Kanske ska ta mig an att kika lite tidigare än 20 min innan samlingen nästa gång.

/Niklas