shoppingtur + kaffe = lör kl 10.30



Aron a.k.a "skiddkungen" från Åkersberga och jag, Jens tänkte ta en tur till Lomma o kolla lite prylar imorgon. Så vi tänkte ses på möllevångstorget kl 10.30. Hoppas kunna va tillbaka i malmö och ta en kaffe på Solde vid kl 13.00 -ish.
kort sagt; 10.30 eller 13.00 om man är sugen på lite häng.

11 kommentarer:

Simon Busk sa...

fan, aron ska ju på bröllop idag. hur ska han kunna vara i skick att cykla till lomma halv elva? Styrfylla som livstil eller hur var det nu igen? Jag skulle väldigt gärna följa med. Måste köpa upp mig på lite fina tröjor nu när retarden närmar sig... Men 10.30 är en tuff tid för mig att passa alltså...

u sa...

Ok, shopping i all ära men vad kan mätas med lite velodromcykling? CKRM vill gärna se några sköna pistafolks på turen i morgon (lördag). Klockan 12 samlas vi på Södervärn för en tur mot Trelleborg. Det är lite sent annonserat men häng på, vetja!

/compagno/CKRM

Jon sa...

Fan också! Varför måste jag jobba just denna lördag..

Aron sa...

Uppdatering: Det finns tillfälle för spontancykling i Malmö under för/eftermiddagen för de som inte rullar till Trelleborg,läs nedan om Lommaturen. För er som vill dra en repa i Malmö - Hör av er till Jens eller Christofer.

OBS OBS OBS! Shoppingturen INSTÄLLD. OBS->Ej p.g.a bakfylla, utan vi skuter fram eventet. Om man vill granska hela affären under lupp finns det bättre tillfälle att göra det under en vardag. Per telefon sa cykelhandlaren att det inte finns vare sig tid eller tillfälle att rota runt på en lördag. (..yeah...right..) Ni som varit där vet ju hur det ligger till. Hysch&pysch /Aron.

Snarkus sa...

Jag måste erkänna att jag är lite peppad på att vi borde svänga ihop ett polo-lag till SM.. Någon mer? Jon?

Jon sa...

Jag är inte helt främmande för att utforska nya avarter inom cykling...

Christofer sa...

Är det någon som sitter och klämmer på en kassettavtagare för en shimanokassett från typ mitten av 80-talet? Skulle gärna låna en sådan i så fall.

Jag skulle heller inte vara helt främmande för att testa på att spela lite polo..

Snarkus sa...

christofer: Jag har ett par avtagare i min Clas Ohlson-låda, som jag bara vet att de inte passar till Campa... Du kan låna dem och testa.

Jon sa...

Jag checkar lite secondhands imorgon efter golfklubbor och skidstavar som vi kan konvertera till poloklubbor..
Någon som har tips på var man kan hitta PVC-rör till att göra klubbhuvuden av?

Snarkus sa...

jon: Fett! Ingen aning var man kan hitta PVC-rör, men det måste väl finnas något byggvaruhus typ?

Någon som är sugen på att lägga torsdagsrundan förresten?

Martin B sa...

På Bauhaus har dom ett rätt stort utbud av avloppsrör etc. Vet inte om det funkar med det är ett tips