It's trosdag!


Visa större karta

En tur åt Bellevue och Ribban till, genom ett par lummiga parker, ut förbi Värnhem, och som avslutning - den beryktade Amiralsgatesprinten (med mördarpartiet under Rosengårds Centrum)!

7 kommentarer:

Simon Busk sa...

finns det någon info om lördagsturen till trelleborg? jag börjar känna mig lite risig i halsen och funderar på om att cykla till trelleborg är det bästa för mig. Men å andra sidan har jag en ny blöja som behöver köras in. Tider och mötesplats är varmt välkommet för en som har en liten resa att göra innan det går av stapeln, OM det går av stapeln dvs...

Aron sa...

Ang. Trelleborgsturen, än så länge är jag med. Vi får räkna manskapet på träffen ikväll så spikar vi saken sen. Häng tajt för mer info Simon.

Ang. Träffen ikväll, som blir min sista för den här Skånevistelsen, finns det någon i Pista som har en vit pista malmö sticker till övers? vore fräckt att kunna pryda en svart hjälmsida med.

Ses ikväll boys! Det ska bli kul.

Martin B sa...

Jag står över turen idag och vilar revbenen. Jag kan möta upp med er efteråt och då kan jag ta med en sticker till dig, Aron. Christofer ville också ha.

Christofer sa...

Trosdag? Det kommer bli en spännande cykeltur, byter ut vadderingen mot ett par sting isf.

Johannes sa...

Ja men visst det här ser trevligt ut. Tråkigt med ditt revben martin. Idag ÄR JAG JÄVLIGT PEPPAD. Vi stötte på team solde igår såg jävligt mäktigt ut med 20 cyklister spurtandes till målgång. Ikväll är det vi!

Aron sa...

Tack pista för en jättekul kväll! kan inte räkna ut vilken av gångerna vi trampat som varit den roligaste. Kul har det varit och en väldigt inspirerande vistelse. Med andra ord något som verkligen satt guldkant på skånesemestern. Ni är ett riktigt kul gäng och eran entusiasm smittar verkligen av sig. Det finns så många exempel, bara igår när Johannes sticker iväg för att laga en dubbelpunka och möter upp igen, och att Martin, trots sin skada gör det med - det är rätta andan! Egentligen har man ju varit här såpass kort men det är fantastiskt att bli emottagen med så öppna armar som jag blev.

Vi ses snart igen!
(Är kvar i helgen)

Post scriptum om Trelleborg. Jag måste tyvärr säga pass. Finns nog ingen möjlighet att jag är i form för en 8milare efter min brors bröllop idag. Hör av er om det händer något så får vi se.

Aron sa...

Om någon sitter på bilder från "Trosdagsturen" (som inte kommer dyka upp här) får ni gärna sända de till pannkakspojken@hotmail.com Samma sak gäller för förra veckans Lommarunda, gruppbilden vid havet vill jag gärna ha.

Your's truly.