En månad...


Nu är det bara en månad kvar.
Den 13/9 går Ronde van Retaard av stapeln och vi måste komma loss och bestämma hur vi ska ta oss dit. Har alla som ska med betalt in?
Uppstyrningsmöte På Besök imorgon efter rundan. Jag ska kolla upp hyrbilspriser tills dess. Om det är någon som inte rakat benen än så rekommenderar jag att ni tränar på det under den kommande månaden - det är svårare än man kan tro!

18 kommentarer:

Johannes sa...

Jag har betalt, bil hade varit fett och jävligt skönt. Sen har vi tröjorna. Kolla cyclecomponents "vo2 striped" jag säger den vita med rött streck och vit text, eller den blå med vitt streck o blå text. Jag jobbar i morgon men ringer vid 12 när jag kommer till stan för att mötas upp. Hoppas ni får något bra beslutat.

Snarkus sa...

Hyra en stor bil (typ VW-buss) med plats för nästan ett fotbollslag och cyklar kostar mellan 3800 och 4500 ser det ut som, plus soppa. Det kan ju vara värt det om vi blir tillräckligt många.

Martin B sa...

Jag har betalat! Har surfat som en tok efter andra tröjor men hittar inget. Jag röstar för dom blå på cyclecomponents med vit rand

Jon sa...

Jag ska betala in i kväll..
Röstar oxå för den blåa. Vore nice om man kunde trycka så högt upp så att vo2-loggan blev täckt.
Är inte På Besök semesterstängt?

Johannes sa...

Jag vill oxå ha bort loggan. ska alla beställa själva eller ska någon lägga ut? jag kan beställa en till mig och göra ett prov, eller så köper vi bara hela skiten och får det klart så fort som möjligt. ringer i morgon natt.

Snarkus sa...

Jag tänkte beställa lite småpryttlar från CC i dagarna iallafall, så jag kan köpa till mig själv alternativt lägga ut och köpa till alla. Ska man lämna in tröjorna och få dem tryckta någonstans eller fixar någon det själv?
Rekommenderar förresten ett par knickers (alternativt knävärmare). Det är fan wicked.
Om På Besök är På Semester tar vi mötet På Något annat ställe helt enkelt!

Jon sa...

Med 98:- i frakt på alla ordrar under 4000:- så känns det rätt så ovärt om alla ska beställa var för sig..
Problemet är bara storlekarna. Drar man en medium på vanliga t-shirts så brukar man väl få gå upp någon/några storlekar när det kommer till jerseys...?
Hittar ingen storleksguide...

Johannes sa...

Fett jag sätter in pengar på ditt konto snarkus och så beställer du till mig oxå. vi kan ju kolla storlekana här i malmö, lär finnas någonstans eller lund. Vi lämnar in tröjorna till rittonsport på lantmannagatan så trycker dom, svänger förbi o snackar med dom på fredag.

Jon sa...

Ikväll 21 eller 20? Vad kom vi fram till sist?
Någon som har en rutt klar?

Snarkus sa...

Det är väl 21 som gäller va? Vet inte om någon lagt en rutt men det verkar ju inte riktigt så. Kanske får bli en repris av något.

Jon sa...

Låter bra! Då hinner jag käka..
Jag är inne på att vi kör den första torsdagsrundan vi körde. Innan vi hette PistaMalmø :) Med vissa modifikationer...

Martin B sa...

Låter bra Jon, men fan kommer du ihåg den? Idag blir det premiär för blöjbyxan!

Martin B sa...

På OKQ8 kan man hyra en minibuss med plats för 9 personer en weekend (fredag 12.00 - måndag 12.00) inkl. 300 km för 1895:-. Det är ju inte så farligt. Länk: http://www.okq8.se/privat/pastationen/hyrbilar/personbilar/minibuss

Vi kanske borde boka rätt snart

Jon sa...

Nä det gör jag iofs inte.. Det var väl den turen som gick över Lockarp?
Ja ja. Vi får väl improvisera lite :)

Jon sa...

Undra om inte det blir billigare att ta fria mil?
2550kr.
För kommer du över 300km med det andra alternativet så får man betala 4kr/km. Och hur långt är det till Götet? 30mil?

Snarkus sa...

Fria mil blir nog billigare då..

Simon Busk sa...

vem ska trycka tröjorna? jag kan ta med mig screenram och emulering över till malmö om någon känner för att bygga en uv-låda! Eller så kan någon få komma hem till mig med tröjor så bygger jag en uv-låda! Martin kanske redan har grejer iofs! Jag vill fortfarande att det ska stå "pista prospect" på min tröja, skulle känna mig som en bad boy då!

Martin B sa...

Jo, både jag och johannes har screen-utrustning. Tror dock planen är att lämna in tröjorna för tryck. Men jag skulle kunna fixa ett transfertryck i vinyl som du kan applicera med strykjärn. Lätt gjort!