City-Rönneholm-Parken-Hyllie-Lindängen och tillbaka

En första tur med smak på sommar. Vädret var som utlovat bra och stadskörning varvades med öppna motorvägar och smala cykelvägar. Felcykling och förvirring vid mobilia, stenkastare som jagades bort i Lindängen och resan avslutades med lång raksträcka med efterföljande spurt.

Samlingen avslutades med allmänt cykelsnack och cykeltestning. Förslag kom om kvällsbad vid Torson efter tur i sommar.

Nästa gång: Markus!

8 kommentarer:

Anonym sa...

"Attans" att man har ett Sthlm marathon att tänka på. Så snart det är över, dvs. efter den 31 maj, räknar jag kallt med att hänga med på dessa, till synes, härliga rundor!

Single-speed kommer det vara i fortsättningen också, men å andra sidan kommer jag dessutom ha en SS á la finhoj att glida runt på vid dessa tillfällen. It's gonna happen!

Jon sa...

Mycket snack och lite hockey, som farsan brukar säga..

:)

Anonym sa...

Ja, uppenbarligen..! I'm full of it! ;)

jens.rasmus sa...

heja pistas! blev det några fina bilder från torsdags rundan?
mvh jens(gustafs vän)

Snarkus sa...

Någon som har koll på var man kan trycka upp stickers eller "visitkort"? Jag har sett typ 3-4 för mig okända fixies och SS i stan idag, hade varit fint att kunna lämna webadressen i ekrarna!

jens.rasmus sa...

tja, jo kolla www.vistaprint.se. man får 250 kort(betalar bara portot,typ en tjuga) om de får ha sin subtila logga på baksidan. fixade visitkort som flyers till en fest för några år sedan o då funkade det fint. jens

Martin B sa...

om det rör sig om en mindre upplaga kanske jag kan screentrcka lite stickers nån kväll om jag får tid vill säga...

Jon sa...

Visitkort beställda.